De magie magie

treating her skin - massage stockfoto's en -beelden

Ik heb in tijdschriften gelezen over een bepaald soort massage die je zogenaamd ontspannen maakt en het heeft het tegenovergestelde effect van de meeste ontspanningstechnieken, dus ik las steeds meer artikelen die aanleiding gaven tot steeds meer ideeën erover, totdat ik gewoon verlangen naar dit persoonlijke tintje van deze wezens.

Mijn idee was hoogstwaarschijnlijk geïnspireerd door de film "Fata-liters", waar een scène was waarin een oud stel een zeer heerlijke en intense kus had. En net toen de soldaat op het punt stond zijn arm in de mond van de oude vrouw te leggen om te voorkomen dat haar speeksel wegvloeide, stopte hij en keek verbaasd terwijl het speeksel weer begon te stromen. Terwijl hij keek, keek het oude stel elkaar aan en glimlachte. Misschien waren ze, net als de soldaat, allebei overweldigd door de sensatie van deze afrodiserende omhelzing.

Deze ervaring had iets wonderbaarlijk ironisch. Die soldaat die zijn erectie maar niet kon stoppen, wist niet wat hij nu moest doen. Hij was totaal gedesoriënteerd, verward, en toch slaagde hij erin intact te blijven, met precies de juiste mix van speeksel en schaamspeeksel. De vrouw daarentegen kon haar hartstocht nauwelijks in bedwang houden, omdat ze al te ver heen was.

Deze scène gaf me de indruk dat we erg op elkaar lijken. Ik wilde de masseuse vragen met de naam " Sharon", maar ik was bang dat die naam, evenals de smaak van de stem van de masseuse, bekend zou zijn. Zou je niet in de verleiding komen om te vluchten?

Laat me je meteen verzekeren dat deze massage niet voor de zwakkeren van hart is. Het vereist een bepaald niveau van zelfvertrouwen, evenals een goed voorbereide massagetechniek. Verder zijn er verschillende technieken die je moet leren, grotendeels afhankelijk van het land waarin je je bevindt, afhankelijk van zowel de masseuse als je eigen lichaamstype.

Men moet zich echter altijd afvragen hoe effectief twee masseuses, een man en een vrouw, samenwerken. Een schoonheidsmasseuse heeft iets magisch. Eén op één met de masseuse, dat wel. Er zijn geen zwakke punten met dit soort magie. Het is gewoon zo. Na een paar minuten van deze magische massage, voel je je ontspannen, je jezelf en je geest openen en klaar om eraan te beginnen. Maar nogmaals, het meest magische is dat je die massage kunt krijgen zonder jezelf te doden. Er is een kunst aan magie, zoals men het noemt. Magie is volledig effectief, omdat je de huid van je geliefde helemaal niet hoeft te breken. De magie wordt een verlengstuk van het zelf, iets dat alleen door liefde mogelijk wordt gemaakt. Magie kan van een simpele massage een sensatie maken die zo stimulerend is dat je een hardlopershigh zou moeten hebben. De schoonheid van magie zit in zijn eenvoud. Hoewel het er cool uitziet, is het destimulerend.

The Magic of Magic bestaat uit een mengsel van bepaalde oliën, kruiden en amariscatures die kunnen resulteren in een heerlijk aroma dat zeker je zintuigen zou prikkelen. Het kan je innerlijke wereld stimuleren en onmiddellijke gevoelens van ontspanning, verjonging en tevredenheid brengen. Bovendien is het zo aangenaam dat het zeker voordelen kan bieden voor de gezondheid. Er zijn verschillende voordelen die door aromatherapie kunnen worden gestimuleerd, zoals: het stimuleren van de stemming, kalmeert de zenuwen, reguleert het spijsverteringsstelsel, helpt bepaalde ziekten te bestrijden en verbetert de bloedsomloop. Bovendien kan het ook helpen in harmonie met de natuur, in tegenstelling tot veel moderne massages die een nadelig effect op het lichaam kunnen hebben als gevolg van het Tamiflu-syndroom.

Tot slot moet ik benadrukken hoe belangrijk het is om met mate de voordelen van de zomer (goede gezondheid en goede vibes) te verwelkomen. Om het meeste uit deze natuurlijke schoonheid in Full marks te halen, moet men leren om dingen in evenwicht te brengen. Zoek therapieën die diepe innerlijke manifestaties van welzijn bevorderen, zodat ze in harmonie met het lichaam kunnen blijven. En nog belangrijker, let op het juiste gebruik van markeringen. Zo kun je gezond zijn en in harmonie leven met de harmonie met het wonder van schoonheid.